ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Δώστε στα χαλιά σας, τη φροντίδα που τους αξίζει...
Συνέχεια... 

Καλώς ήρθατε στη νέα μας ιστοσελίδα!

Ο ιστότοπος αυτός, δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους πελάτες μας, που μας εμπιστευτήκατε όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα περισσότερο που συστήσατε τη δουλειά μας σε γνωστούς και φίλους σας, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας, μία σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης, που θα πρέπει να πρεσβεύει στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Η εμπειρία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας σκληρά, σε συνδυασμό με τη συνεχή μας εκπαίδευση, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων που προσφέρουμε, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, με τη βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας και τα εξελιγμένα υλικά, μας καταξίωσαν στο χώρο των ταπητοκαθαριστών. Οι γνώσεις, η εμπειρία, η άριστη οργάνωση και συνέπεια είναι οι λέξεις που συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια το ταπητοκαθαριστήριο "Kotsifas Group", το όνομα του οποίου σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα έχει γίνει συνώνυμο με τον άψογο και σωστό καθαρισμό, την υπεύθυνη φροντίδα αλλά και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα χαλιά και τις μοκέτες σας. Με σεβασμό και υπευθυνότητα, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε και από εσάς, να μας εμπιστευτείτε τα πολύτιμα χαλιά σας.

Με εκτίμηση, η διεύθυνση της "Kotsifas Group".

Συνέχεια... 

Η Εταιρεία - Ιστορική Αναδρομή

Επί Τουρκοκρατίας, σε όλη την Ελλάδα υπήρχαν πολλές ομάδες διαφόρων φυλών, μέσα από τις οποίες, μετά από πολύ κόπο και χρόνο, έγιναν γνωστές διάφορες τέχνες. Έτσι και στη Μακεδονία και κυρίως στη Βέροια, οι Έλληνες Βλάχοι για λόγους επιβίωσης δημιούργησαν τα μπατάνια και τις νεροτριβές (δριστέλλες), με σκοπό την επεξεργασία φλοκάτης, τις κάπες και τα σαάκια, με απώτερο σκοπό αργότερα το εμπόριο αυτών.

Ξεκινώντας λοιπόν το 1930 ο Αδάμος Αθανάσιος, πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι με άλογα συγκέντρωνε χειροποίητες φλοκάτες, σάσμες ("γυμνά" υφαντά από μαλλί κατσίκας) και σαάκια (φορεσιές τοπικών βλάχων) και τα μετέφερε στο μπατάνι ώστε να επεξεργαστούν και να τελειοποιηθούν. Το 1948 αναλαμβάνει ο Αδάμος Ιωάννης. Μέχρι το 1960, προτού περάσει το μαλλί στην επεξεργασία, οι νοικοκυρές το έπλεναν στο χέρι. Εκείνα τα χρόνια "δουλεύονταν" 6 τόνοι φλοκάτη, από εγχώριο μαλλί το χρόνο. Από το 1969-1970 αναπτύσσονται εργοστάσια με ηλεκτρικούς αργαλειούς, τα οποία παρήγαγαν 80 τόνους φλοκάτη ακρυλική και μάλλινη το μήνα, κατά 90% άσπρη, με σκοπό το εμπόριο και την προώθηση αυτών στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα κατά παραγγελία, έβαφαν σε παλιά βαφεία τις φλοκάτες στο επιθυμητό χρώμα.

Το 1981 ο Κότσυφας Παναγιώτης, γαμπρός του Αδάμου Ιωάννη, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση του υδροτριβείου, εντάσσει στις προσφερόμενες υπηρεσίες και τον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών και μοκετών και το 1999 δημιουργεί στη Βέροια το ταπητοκαθαριστήριο "τα Παπάκια", το όνομα του οποίου έγινε συνώνυμο των υψηλών υπηρεσιών ποιότητας και εξυπηρέτησης που παρείχε. Σε όλη αυτή την πορεία, η ποιότητα των εργασιών του ταπητοκαθαριστήριου "τα Παπάκια" έγινε γνωστή στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, και οδήγησε στην επέκταση της εταιρείας και σε άλλες πόλεις όπως στην Κατερίνη, Κοζάνη, Αλεξάνδρεια και Σίνδο Θεσ/νίκης όπου λειτουργούν τα υποκαταστήματα με την επωνυμία "Carpeto"

Η εταιρεία ως "Kotsifas Group" σήμερα είναι πλέον ένας Πολυχώρος Πολλαπλών Εφαρμογών Καθαρισμού, με απόλυτη εξειδίκευση στον καθαρισμό, επιδιόρθωση και φύλαξη χαλιών και μοκετών. Στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και το ειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε και να καλύψουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας.

Σκίτσο του 1930. Απεικονίζεται ο Αδάμος Αθανάσιος μπροστά στο Υδροτριβείο του.

Το Υδροτριβείο μας όπου απεικονίζεται η Δριστέλλα.
Εκεί τοποθετούνται οι φλοκάτες πρός πλύση.

Συνέχεια... 

Γνώση
   Εμπειρία
      Συνέπεια

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Μάθετε λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες που παρέχουμε!
Θα γνωρίσετε όλα τα στάδια που απαιτούνται για τον καθαρισμό των χαλιών σας. Τα χαλιά είναι πολύτιμα για εσάς και εγγυόμαστε σε κάθε στάδιο του καθαρισμού τη μέγιστη φροντίδα και ασφάλειά τους. 

Παραλαβή
Παράδοση

Περισσότερα

Υγρός
Βιο-Καθαρισμός

Περισσότερα

Ξηρός
Βιο-Καθαρισμός

Περισσότερα

Συσκευασία
Αποθήκευση

Περισσότερα

Αδιαβροχοποίηση
Χαλιών

Περισσότερα

Επιδιορθώσεις
Χαλιών

Περισσότερα

Επιτόπιοι
Βιο-Καθαρισμοί

Περισσότερα
Συνέχεια... 

Παραλαβή & Παράδοση

Στην "Kotsifas Group" σεβόμαστε τον πολύτιμο χρόνο σας και οργανώνουμε το πρόγραμμά μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα, το συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας για να παραλάβει τα χαλιά ή τις μοκέτες που έχετε και συγχρόνως ενημερώνεστε πλήρως για τα υλικά και τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιηθούν για τον σωστό καθαρισμό τους. Το τηλεφωνικό μας κέντρο βρίσκεται κοντά σας 12 μήνες το χρόνο, παρέχοντας ότι πληροφορίες χρειάζεστε σχετικά με την κατάσταση των χαλιών σας.

Τα ιδιόκτητα κλειστού τύπου οχήματα της εταιρείας μας με τα οποία γίνεται η παραλαβή και παράδοση των χαλιών.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της αποθήκευσης και φύλαξης των χαλιών.

Μόλις παραλάβουμε τα χαλιά σας τοποθετούμε πάνω τους μία ειδική ετικέτα στην οποία αναγράφεται ένας μοναδικός κωδικός αριθμός - barcode. Με αυτόν τον τρόπο, το κάθε χαλί ή μοκέτα που έχουμε παραλάβει, διαθέτει τη δική του ταυτότητα με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή το στάδιο επεξεργασίας του κάθε χαλιού. Το όλο σύστημα ελέγχεται από ένα εξειδικευμένο λογισμικό υπολογιστή που διασφαλίζει την απόλυτη προστασία και ασφάλεια των χαλιών σας.

Η παράδοση γίνεται την ημέρα και την ώρα που εσείς θέλετε. Μέχρι τότε φυλάσσονται σε ειδικό αποθηκευτικό χώρο με ελεγχόμενες συνθήκες υγρασίας και σωστό αερισμό. Όλα τα χαλιά και οι μοκέτες είναι ασφαλισμένα για κλοπή, πυρκαγιά και ατύχημα κατά την διαδικασία της παραλαβής και παράδοσης. Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν συναγερμό με κάμερες ασφαλείας, πυρασφάλεια και αντιπλημμυρική προστασία.

Συνέχεια... 

Βαθύς Υγρός Βίο-Καθαρισμός

Η "Kotsifas Group" θέλοντας να συνεισφέρει στην δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος, ελέγχει τους παράγοντες που μπορεί να το μολύνουν, προσφέροντας υπηρεσίες και εφαρμογές καθαρισμού και συντήρησης, ανάλογα με τον τύπο του χαλιού ή της μοκέτας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας πετυχαίνοντας την απομάκρυνση ρύπων, μικροοργανισμών και βακτηρίων. 

Σας παρουσιάζουμε τα στάδια καθαρισμού των χαλιών.

  •   Αρχικά το χαλί εισάγεται στη μηχανή τινάγματος, η οποία περιέχει ένα ειδικά μελετημένο σύστημα δονήσεων, ώστε να απομακρύνει όλη τη σκόνη και το χώμα που έχει διεισδύσει βαθιά στο πέλος του χαλιού, παρέχοντας έτσι ασφάλεια ακόμη και στα πιο ευαίσθητα χαλιά. Κατά τη διάρκεια του τινάγματος, ο συλλέκτης σκόνης απορροφά τους ρύπους σε μεταλλικό κάδο μεγάλης χωρητικότητας, χωρίς να επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με ενοχλητική σκόνη χάρη στα ειδικά φίλτρα που διαθέτει.

Μηχανή τινάγματος χαλιών. Αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος του χώματος και της σκόνης.

Μηχανή πλυσίματος χαλιών. Έχει ειδικό μηχανισμό ξεβγάλματος και περιτύλιξης των χαλιών.

  •   Στη συνέχεια περνάει στο πλυντήριο χαλιών, μία βιομηχανική κατασκευή τελευταίας τεχνολογίας όπου σε συνδυασμό με ειδικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού, διανύει την επεξεργασία καθαρισμού. Χάρη στον μηχανισμό ξεβγάλματος και χτενίσματος που διαθέτει το πλυντήριο, με τον αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης και εναπόθεσης στο τέλος του πλυσίματος, πετυχαίνουμε τον άψογο καθαρισμό του χαλιού όχι μόνο σε επίπεδο ρύπων αλλά και σε επίπεδο παθογόνων μικροοργανισμών.

Μηχανές φυγοκεντρικού στυψίματος χαλιών που αφαιρούν το νερό πάντα με την μέγιστη ασφάλεια.

Ο διαμορφωμένος χώρος στεγνώματος προστατεύει τα χαλιά από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

  •   Το τελικό στάδιο περιλαμβάνει ένα σύστημα στυψίματος του χαλιού φυγοκεντρικό, χωρίς θόρυβο και δονήσεις, αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο το 90% του νερού. Το συγκεκριμένο μηχάνημα διαθέτει πολλές αυτόματες ρυθμίσεις οι οποίες εξασφαλίζουν αφενός μεν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφετέρου δε, την απόλυτη ασφάλεια ακόμη και των πιο ευαίσθητων χαλιών. Τέλος, το χαλί μεταφέρεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στεγνώματος, όπου αναρτάται σε μεταλλικές ράβδους μακριά από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, αλλά με τον αέρα και το φως που χρειάζεται.
Συνέχεια... 

Φωτογραφίες

Υπευθυνότητα
       Οργάνωση
              Ασφάλεια

Συνέχεια...