Για την σωστή προβολή της ιστοσελίδας αυτής, απαιτείται νεώτερη έκδοση του Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PostHeaderIcon Επιτόπιοι Βίο-Καθαρισμοί

Στην "Kotsifas Group" πιστεύουμε στο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ζει και να εργάζεται σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον, γι αυτό προσφέρουμε μία σειρά υπηρεσιών που αφορά επιτόπιους Βίο-Καθαρισμούς. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, αλλά και τα προηγμένης τεχνολογίας εξειδικευμένα μηχανήματα και υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:


Βίο-Καθαρισμός Σαλονιών. Προσφέρουμε εξειδικευμένη συντήρηση σαλονιών, με αναζωογόνηση και απορρύπανση χωρίς την χρήση χημικών ουσιών. Με την μέθοδο KlinActive, αφαιρούμε τα αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων και καθυστερούμε την γρήγορη επανεμφάνιση τους. Επίσης, μειώνουμε τα διάφορα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία, τους μύκητες και τα βακτηρίδια. Επιπλέον προσφέρουμε την ασφαλή ξηρή μέθοδο πλυσίματος, για Βίο-Καθαρισμό υφασμάτινων σαλονιών, αφαιρώντας κιτρινίλες, υγρασία και μούχλα, που ευθύνονται για κακοσμία και ανάπτυξη μυκήτων. Επίσης προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού σε δερμάτινα σαλόνια, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ κ.α.

     

Βίο-Καθαρισμός Στρωμάτων. Όπως είναι γνωστό τα στρώματα δεν μπορούν να πλυθούν. Το γεγονός αυτό τα κάνει παράδεισο για τα ακάρεα που ζουν και τρέφονται από το νεκρό δέρμα των ανθρώπων. Σε ένα και μόνο στρώμα μπορεί να υπάρχουν από 100.000 έως 10.000.000 ακάρεα! Εφαρμόζοντας την μέθοδο Bio-Mattress Cleaning, πραγματοποιούμε ξηρό πλύσιμο, αφαιρώντας τα ακάρεα και τα περιττώματα τους, τις κιτρινίλες, τον ιδρώτα, το αίμα, την μούχλα και όλα τα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα στρώμα αναζωογονημένο γεμάτο φρεσκάδα και καθαριότητα.

Βίο-Καθαρισμός Μοκετών. Προσφέρουμε επιτόπιο Βίο-Καθαρισμό μοκετών επαγγελματικών χώρων και γραφείων χρησιμοποιώντας βιολογικά υλικά, χωρίς την χρήση χημικών ουσιών (Green Decontamination). Αφαιρούμε πλήρως την άμμο, το χώμα, τη σκόνη αλλά και τρίχες, χνούδι, μύκητες, διάφορους λεκέδες καθώς και τα ακάρεα και κάθε είδους ρυπογόνα μικροβιακά φορτία.

KOTSIFAS GROUP
Προβολή Χάρτη - Kotsifas Group - 3ο-4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης

3ο-4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης
Τηλ: 23310-28070 / 6974814606
Fax: 23310-28070
Email: info@kotsifasgroup.gr
CARPETO
Αναζήτηση Google