Για την σωστή προβολή της ιστοσελίδας αυτής, απαιτείται νεώτερη έκδοση του Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PostHeaderIcon Υπηρεσίες Logistics

Η "Kotsifas Group" είναι μια σύγχρονη μονάδα η οποία μέσα από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει ως Πολυχώρος Πολλαπλών Εφαρμογών Καθαρισμού, έχει σαν στόχο να βοηθήσει και να προωθήσει τον σωστό καθαρισμό ταπήτων μέσα από διάφορες μικρές και μεγάλες εταιρείες και επαγγελματίες, οι οποίοι ασχολούνται με τον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών, χωρίς όμως να μπορούν να προσφέρουν τις άριστες υπηρεσίες μιας σύγχρονης καθετοποιημένης μονάδας καθαρισμού.


Η "Kotsifas Group" αναλαμβάνει για εσάς, την παραλαβή και παράδοση ταπήτων, από και προς τον χώρο σας, τον σωστό καθαρισμό τους και τη σωστή τους συσκευασία και αποθήκευση. Επίσης παρέχουμε εξειδικευμένο Βίο-Καθαρισμό και απορρύπανση, χωρίς την χρήση χημικών ουσιών στα καινούργια χειροποίητα χαλιά, για να πηγαίνουν στους τελικούς καταναλωτές απαλλαγμένα από τα διάφορα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία, τη σκόνη, το περιττό χνούδι κ.α.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα το 3ο-4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βέροιας Κοζάνης όπου βρίσκεται η σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα καθαρισμού και έχοντας δραστηριοποιηθεί μέχρι τώρα στην Κατερίνη, Αλεξάνδρεια, Κοζάνη και τη Σίνδο Θεσσαλονίκης, προχωράμε δυναμικά και σε όλη την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα.

KOTSIFAS GROUP
Προβολή Χάρτη - Kotsifas Group - 3ο-4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης

3ο-4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης
Τηλ: 23310-28070 / 6974814606
Fax: 23310-28070
Email: info@kotsifasgroup.gr
CARPETO
Αναζήτηση Google