Για την σωστή προβολή της ιστοσελίδας αυτής, απαιτείται νεώτερη έκδοση του Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PostHeaderIcon Παραλαβή & Παράδοση

Στην "Kotsifas Group" σεβόμαστε τον πολύτιμο χρόνο σας και οργανώνουμε το πρόγραμμά μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα, το συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας για να παραλάβει τα χαλιά ή τις μοκέτες που έχετε και συγχρόνως ενημερώνεστε πλήρως για τα υλικά και τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιηθούν για τον σωστό καθαρισμό τους. Το τηλεφωνικό μας κέντρο βρίσκεται κοντά σας 12 μήνες το χρόνο, παρέχοντας ότι πληροφορίες χρειάζεστε σχετικά με την κατάσταση των χαλιών σας.

     

Μόλις παραλάβουμε τα χαλιά σας τοποθετούμε πάνω τους μία ειδική ετικέτα στην οποία αναγράφεται ένας μοναδικός κωδικός αριθμός - barcode. Με αυτόν τον τρόπο, το κάθε χαλί ή μοκέτα που έχουμε παραλάβει, διαθέτει τη δική του ταυτότητα με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή το στάδιο επεξεργασίας του κάθε χαλιού. Το όλο σύστημα ελέγχεται από ένα εξειδικευμένο λογισμικό υπολογιστή που διασφαλίζει την απόλυτη προστασία και ασφάλεια των χαλιών σας.

     

Η παράδοση γίνεται την ημέρα και την ώρα που εσείς θέλετε. Μέχρι τότε φυλάσσονται σε ειδικό αποθηκευτικό χώρο με ελεγχόμενες συνθήκες υγρασίας και σωστό αερισμό. Όλα τα χαλιά και οι μοκέτες είναι ασφαλισμένα για κλοπή, πυρκαγιά και ατύχημα κατά την διαδικασία της παραλαβής και παράδοσης. Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν συναγερμό με κάμερες ασφαλείας, πυρασφάλεια και αντιπλημμυρική προστασία.

KOTSIFAS GROUP
Προβολή Χάρτη - Kotsifas Group - 3ο-4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης

3ο-4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης
Τηλ: 23310-28070 / 6974814606
Fax: 23310-28070
Email: info@kotsifasgroup.gr
CARPETO
Αναζήτηση Google