Για την σωστή προβολή της ιστοσελίδας αυτής, απαιτείται νεώτερη έκδοση του Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PostHeaderIcon Αδιαβροχοποίηση Χαλιών - Stain Proof

Στην εταιρεία "Kotsifas Group" μπορούμε να προστατεύσουμε τα πολύτιμα χαλιά σας από διάφορους υγρούς λεκέδες, όπως καφές, σοκολάτα, κρασί κ.α. προσφέροντας μία ακόμη υπηρεσία, την Αδιαβροχοποίηση Χαλιών. Χρησιμοποιώντας την μέθοδο Stain Proof, θωρακίζουμε τις ίνες των χαλιών δημιουργώντας μία διάφανη ασπίδα γύρω τους, τόσο αποτελεσματική που εμποδίζει τους υγρούς λεκέδες και την σκόνη να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του χαλιού ή της μοκέτας, κρατώντας τους στην επιφάνεια. Η μέθοδος αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα χαλιά, ακόμη και στα χειροποίητα ή μεταξωτά καθώς επίσης και στις μοκέτες.

     

Με την αδιαβροχοποίηση, προστατεύονται οι ίνες των χαλιών από λεκέδες που μπορεί να προκληθούν από μικροατυχήματα, όπως λάδι, αίμα, κρασί, καφές, σοκολάτα, αναψυκτικά, αλλά και πιο σοβαρές καταστάσεις όπως εμετό ή ούρα από κατοικίδια. Επίσης, εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας και υγρασίας, διατηρώντας τα χρώματα ζωντανά. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την αδιαβροχοποίηση είναι μη τοξικά, φιλικά στο περιβάλλον και μη επιβλαβή στα μικρά παιδιά ή τα κατοικίδια που ενδεχομένος να υπάρχουν στο χώρο σας.

Στην "Kotsifas Group" προτείνουμε την αδιαβροχοποίηση χαλιών - Stain Proof μετά από κάθε πλύσιμο, για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.


Θωρακίζονται οι ίνες των χαλιών.


Οι λεκέδες και η σκόνη βρίσκονται πάντα στην επιφάνεια του χαλιού.


Είναι ο καλύτερος τρόπος προστασίας για όλα τα είδη χαλιών.


Είναι μη τοξικό και μη επιβλαβές για μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα.


Είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

KOTSIFAS GROUP
Προβολή Χάρτη - Kotsifas Group - 3ο-4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης

3ο-4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης
Τηλ: 23310-28070 / 6974814606
Fax: 23310-28070
Email: info@kotsifasgroup.gr
CARPETO
Αναζήτηση Google