Για την σωστή προβολή της ιστοσελίδας αυτής, απαιτείται νεώτερη έκδοση του Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PostHeaderIcon Συσκευασία & Αποθήκευση

Δύο σημαντικά στάδια στην όλη επεξεργασία ενός χαλιού στην εταιρεία "Kotsifas Group" είναι η συσκευασία και η σωστή αποθήκευση. Εφόσον λοιπόν τα χαλιά τελειώσουν από την διαδικασία του στεγνώματος, περνάνε στο τελευταίο στάδιο όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες που δεν απομακρύνονται κατά το πλύσιμο, όπως τσίχλες, μελάνι και κερί. Τους λεκέδες αυτούς τους αφαιρούμε χάρη στην εμπειρία μας και τα κατάλληλα υλικά που χρησιμοποιούμε πάντα με την μέγιστη προσοχή και ασφάλεια που απαιτείται.

Όταν τελειώσει και αυτός ο έλεγχος, τα χαλιά τοποθετούνται στη μηχανή "Περιτύλιξης, Περιποίησης και Συσκευασίας Χαλιών με Ηλεκτρονική Μέτρηση Διαστάσεων". Το συγκεκριμένο μηχάνημα, διαθέτει μηχανισμό διπλής αναρρόφησης που σκουπίζει το χαλί, προκειμένου να αφαιρεθούν και τα τελευταία χνούδια που τυχόν έμειναν κατά το άπλωμα. Επίσης χάρη στην ειδική βούρτσα που έχει, χτενίζει το χαλί για το τελικό του φινίρισμα, δημιουργώντας τις σωστές προϋποθέσεις για την ασφαλή συσκευασία και αποθήκευση, χωρίς προβλήματα τσαλακώματος ή τσακίσματος του χαλιού.

     

Τέλος γίνεται η ηλεκτρονική επιμέτρηση του χαλιού που σε συνδυασμό με τις ετικέτες barcode, ενημερώνει αυτόματα το λογισμικό διαχείρισης της αποθήκης. Με αυτόν τον τρόπο, δεν γίνονται λάθη στις διαστάσεις των χαλιών και φυσικά γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κάθε χαλιού. Αυτός ο τρόπος μας παρέχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ασφάλεια των χαλιών και διαμορφώνει μία σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Τα χαλιά στη συνέχεια συσκευάζονται σε ειδικό νάιλον και οδηγούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποθήκευσης, που καλύπτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, με ελεγχόμενες συνθήκες υγρασίας και σωστό αερισμό.

     

Όλα τα χαλιά και οι μοκέτες είναι ασφαλισμένα για κλοπή, πυρκαγιά και ατύχημα κατά την διαδικασία της παραλαβής και παράδοσης. Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν συναγερμό με κάμερες ασφαλείας, πυρασφάλεια και αντιπλημμυρική προστασία.

KOTSIFAS GROUP
Προβολή Χάρτη - Kotsifas Group - 3ο-4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης

3ο-4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης
Τηλ: 23310-28070 / 6974814606
Fax: 23310-28070
Email: info@kotsifasgroup.gr
CARPETO
Αναζήτηση Google