Για την σωστή προβολή της ιστοσελίδας αυτής, απαιτείται νεώτερη έκδοση του Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PostHeaderIcon Βαθύς Υγρός Βίο-Καθαρισμός

Η "Kotsifas Group" θέλοντας να συνεισφέρει στην δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος, ελέγχει τους παράγοντες που μπορεί να το μολύνουν, προσφέροντας υπηρεσίες και εφαρμογές καθαρισμού και συντήρησης, ανάλογα με τον τύπο του χαλιού ή της μοκέτας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας πετυχαίνοντας την απομάκρυνση ρύπων, μικροοργανισμών και βακτηρίων.

Σας παρουσιάζουμε τα στάδια καθαρισμού των χαλιών.

Αρχικά το χαλί εισάγεται στη μηχανή τινάγματος, η οποία περιέχει ένα ειδικά μελετημένο σύστημα δονήσεων, ώστε να απομακρύνει όλη τη σκόνη και το χώμα που έχει διεισδύσει βαθιά στο πέλος του χαλιού, παρέχοντας έτσι ασφάλεια ακόμη και στα πιο ευαίσθητα χαλιά. Κατά τη διάρκεια του τινάγματος, ο συλλέκτης σκόνης απορροφά τους ρύπους σε μεταλλικό κάδο μεγάλης χωρητικότητας, χωρίς να επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με ενοχλητική σκόνη χάρη στα ειδικά φίλτρα που διαθέτει.

     

Στη συνέχεια περνάει στο πλυντήριο χαλιών, μία βιομηχανική κατασκευή τελευταίας τεχνολογίας όπου σε συνδυασμό με ειδικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού, διανύει την επεξεργασία καθαρισμού. Χάρη στον μηχανισμό ξεβγάλματος και χτενίσματος που διαθέτει το πλυντήριο, με τον αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης και εναπόθεσης στο τέλος του πλυσίματος, πετυχαίνουμε τον άψογο καθαρισμό του χαλιού όχι μόνο σε επίπεδο ρύπων αλλά και σε επίπεδο παθογόνων μικροοργανισμών.

     

Το τελικό στάδιο περιλαμβάνει ένα σύστημα στυψίματος του χαλιού φυγοκεντρικό, χωρίς θόρυβο και δονήσεις, αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο το 90% του νερού. Το συγκεκριμένο μηχάνημα διαθέτει πολλές αυτόματες ρυθμίσεις οι οποίες εξασφαλίζουν αφενός μεν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφετέρου δε, την απόλυτη ασφάλεια ακόμη και των πιο ευαίσθητων χαλιών. Τέλος, το χαλί μεταφέρεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στεγνώματος, όπου αναρτάται σε μεταλλικές ράβδους μακριά από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, αλλά με τον αέρα και το φως που χρειάζεται.

KOTSIFAS GROUP
Προβολή Χάρτη - Kotsifas Group - 3ο-4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης

3ο-4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης
Τηλ: 23310-28070 / 6974814606
Fax: 23310-28070
Email: info@kotsifasgroup.gr
CARPETO
Αναζήτηση Google